Mercedes plaagt voor online onthulling C-Klasse

Dat ze nog aan berlines en breaks doen bij Mercedes zouden we kunnen vergeten na al dat elektrische crossovergeweld. Maar volgende week stelt Mercedes de nieuwe C-Klasse in première voor. Online, zoals dat tegenwoordig gaat.

Nog even wachten dus voordat je de splinternieuwe C-Klasse te zien krijgt. Volgende week dinsdag pas is het zo ver. Mercedes wil de digitale wereld waarin de C-Klasse zich voortaan zal verplaatsen nog wat extra in de verf zetten en daarom zal de onthulling ook online plaatsvinden. Nuja, dat, en ook omdat we door corona niet ter plaatse mogen gaan voelen natuurlijk.

Een aantal gelukkigen konden al gaan voelen, want Mercedes-Benz BeLux had bij afwezigheid van het autosalon de black box in hun hoofdkwartier gezet. Daar kon je zien dat de nieuwe C-Klasse een gigantisch touch screen in de middenconsole krijgt, in portrait-positie. Weg met het kleine schermpje met kleurboek van de vorige generatie. Daarmee legt de nieuwe C ook de link naar de S-Klasse. Of toch wat het interieur betreft. Want zonder een grote broer ernaast zou je bijna gezegd hebben dat je naast de S-Klasse stond. De C-Klasse neemt uiterlijk dan ook de koplampen en achterlichten van de S-Klasse over, in aangepast formaat.

Hoe dat er komt uit te zien, zie je volgende week dus in onderstaande video.

Auteur: Auteur: Sven
Reacties: 0 reacties

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws