Gelekt? Sportieve Yaris driedeurs

Dat ze bij Toyota karig zijn met info over de nieuwe Yaris, daar trekken we ons niets van aan. Op internet duikt altijd wel wat nieuwe informatie op die al dan niet gelekt is. Zo ook de beelden van de Yaris driedeurs, die er een pak sportiever uitziet dan zijn vijfdeurs broer. Deze driedeurs laat Toyota zien op een autobeurs in Australië, ergens volgende maand, terwijl wij de vijfdeurs op de IAA in Frankfurt zullen fotograferen voor jullie.

De wagen op de foto heeft een Style-pakket, al is het nog niet geweten of dat ook naar ons komt. En Yaris T-Sport lijkt er alvast niet in te zitten, je zult het in de plaats daarvan moeten doen met een hybride variant.

via: Autoweek

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
Yvesw 11:39
afbeelding van Yvesw

Lijkt gewoon een sportieve auris. Ik vind de tellerpartij wel een beetje zielig tegenover andere modellen die ze hebben. Voor de rest best nog wel een kek bakje.

Techno Patat 18:23
afbeelding van Techno Patat

lijkt eigenlijk nergens en overal op! qua zijlijn dacht ik eerst: suzuki swift! bij beter kijken dan niet, bij voorkant was het idd: auris, maar na beter kijken weer niet... bij achterkan was het dan fiat 500, maar dan weer niet :p!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws