BMW viert 25 jaar Individual met fraaie M4 Coupé

bmw-individual-25_01

Als je nog niet aan je trekken komt in de optielijsten van BMW (ja, zo'n mensen bestaan), dan kan je als sinds 1990 beroep doen op BMW Individual. Die personalisatie-afdeling viert haar 25ste verjaardag met een speciaal modelletje van de M4 Coupé.

Je bent bijna verplicht om een unieke wagen te creëren op je 25ste verjaardag als personalisatie-afdeling van een automerk. Laat dat nu net zijn wat BMW Individual doet. Als basis nemen ze een M4 Coupé, maar daarover gieten ze hun typisch bescheiden sausje. Verwacht je dus niet aan overdreven spoilerwerk. Nee, de M4 pakt uit met een Macao blauw kleurtje en zwarte accenten. Op het koolstofvezel dak trekt BMW Individual de legendarische M-strepen aan de bestuurderskant.

Binnenin wordt er gekozen voor Merino-leder met een zwart en grijze kleurstelling terwijl de nodige M-logo over het interieur worden gestrooid. Het dashboard krijgt een subtiel streepje in Macao blauw om in tred te lopen met de buitenkant van de wagen. Onder de kap zijn er spijtig genoeg geen veranderingen te vinden. Wat er met de wagen gaat gebeuren is ook niet helemaal duidelijk, maar de afdeling heeft alvast weer laten zien waar ze toe in staat zijn.

bmw-individual-25_01
bmw-individual-25_01

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws