Mercedes G-Klasse Professional is natte droom van elke boswachter

Mercedes G-Klasse Professional info

Hoewel atleten en rappers de AMG-versies van de G-Klasse zien als ideaal middel om weelde te tonen, is er een grote groep G-fans die willen dat hun Gëlandewagen zo rudimentair mogelijk oogt. Mercedes bedient dat cliënteel binnenkort met de G-Klasse Professional op haar wenken.

Wat is er vetter dan een G-Klasse? Een G-Klasse die uitgerust is om de wildernis te beheersen natuurlijk! Mercedes biedt vanaf 2022 klanten de Professional-uitvoering aan op de G. Minder bling bling, meer ruigheid.

Minimalistisch ruig

Hoewel de naam "Professional" nogal zakelijk oogt, gaat het daadwerkelijk over opties die de G aangenamer moeten maken in de wildernis of op het onverharde. Kijk maar naar de Professional dakdrager waarop onder andere een daktent kan worden bevestigd. Een subtiele ladder achteraan naast een ruigere houder voor het reservewiel? Check!

Mercedes G-Klasse Professional info

Verder laat de G Professional zich typeren door vier spatlappen die steengruis en vuil tegen moeten houden die de 18-duims velgen met daarop offroadbanden de lucht in werpen. Tenslotte krijg je ook nog koplampbeschermers vooraan om de (dure) ledkoplampen vooraan te beschermen.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws