Geniaal of gek: Canadees graaft kelder uit met speelgoed

Dit is iets wat ook wel een aflevering van "Gek of geniaal" zou kunnen zijn... Een Canadees is er na 7 jaar in geslaagd zijn kelder vrij te maken. "Ja en?" hoor ik je zeggen. Deze man gebruikte daar, in onze ogen, speelgoed voor. Al is dit eigenlijk best knap spul! Het kost niet alleen belachelijk veel, het is ook enorm knap ontworpen. Hoe meer ze gelijken op hun grote versie hoe duurder ze worden. Het knapste is dat deze machines ook écht doen wat ze horen te doen. Alleen gaat het op schaal 1:50(?) natuurlijk een pak trager...

Een zekere Joe uit het Canadees dorp met funky banaming, Saskatchewan is helemaal weg van deze mini kranen, kiepwagens etc. Zijn hobby is redelijk uit de hand gelopen en heeft overal webcam's gehangen om de graafwerken te kunnen volgen terwijl hij zijn *"little giants" *op afstand bestuurd. Soms is er amper verschil met de grote broers, kijkt u mee?

bron: Youtube

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Techno Patat 14:34
afbeelding van Techno Patat

Geniaal! Als je dit gek vindt moet je de mensen die racen met kleine autotjes toch ook gek verklaren? Hij gebruikt zn 'speelgoed' voor hun bestaansreden!

En over die 1/50 schaal?
Ik heb een verzameling van 1/18 autotjes en die zijn iets kleiner dan deze! Schaal 1/20-1/30 lijkt me juister...

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws