Bitterzoet: Kijk hoe Ken Block voor de laatste keer onze aardbol op stelten zet [VIDEO]

Ken Block Electrikhana Two

Begin dit jaar overleed een icoon in autoland. Waardoor deze laatste iteratie van Ken Block's immer populaire gymkhana bitterzoet smaakt. Het is de laatste video die Ken opnam voor zijn overlijden en de laatste die we ooit van de driftlegende zullen zien. Laat de tranen maar vloeien tijdens Electrikhana Two.

Vorig jaar trok Ken Block samen met zijn team naar Mexico om er de volgende aflevering van Electrikhana te filmen, een spin-off van de populaire gymkhana-reeks waarbij hij de bronstige veelcilinder in heeft geruild voor de elektrische Audi S1 Hoonitron.

Ik heb gewoon stof in mijn ogen, oké!

Hoewel je vanuit een creatief standpunt deze laatste video verre van Ken's beste werk kan noemen, toont Electrikhana Two tot wat elektrische auto's in staat zijn. Zo start de video met een burnout waarbij de voor- en achteras in tegengestelde richtingen draaien. Verder in de video zien we dan weer hoe Ken op de luchthaven een J-turn uitvoert waarbij hij instant tussen drive en reverse kan schakelen. Spielerij ten top! Het einde van de video is een hommage van Ken's werk doorheen de jaren. Zakdoekjes bij de hand en kijken maar!

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws