Komt er dan toch een BMW 4 reeks ?

BMW 4 reeksAls trouwe lezer van de betere geschreven autopers als bijvoorbeeld AutoBild, kwam ik op deze ontdekking! BMW is van plan een 4 reeks te maken. Uiteraard als concurrentie voor de Audi A5 en als overtreffer van de Mercedes C-klasse. Jammer genoeg valt er nog maar weinig nieuws te rapen over deze nieuwe Beemer en moeten we het voorlopig stellen met enkele scoop foto's. BMW 4, let's roll!

Foto's komen uit AutoBild.

BMW 4
BMW 4 coupé
BMW 4 Cabrio

Bron: AutoBild Magazine

Laatst gepubliceerd

Reacties (10)

Plaats een reactie
Kenny 12:55
afbeelding van Kenny

Het BMW-nieuws kan vandaag niet op! :-)
Ik vind deze wel iets hebben, maar hij heeft toch nog te veel trekken van de huidige dreier. En eerlijk gezegd vind ik de A5 mooier...

Kenny 18:44
afbeelding van Kenny

Het draait inderdaad meer en meer om de cijfertjes. De oorspronkelijke doelstellingen beginnen steeds minder prioritair te worden...

Yvesw 22:55
afbeelding van Yvesw

Die achterlichten doen me denken aan de vorige generatie 3 reeksen... Me like!
En tja, waarom niet. BMW, doe maar is goed zot! Je mag van mij :)

Kenny 07:53
afbeelding van Kenny

De kont is idd typisch BMW, maar die zijkant doet me te hard denken aan de A5 en de voorkant dan weer aan de huidige 3-reeks.

OZo 22:18
afbeelding van OZo

Volgens mij is dit niks anders dan oude speculaties. Beide modellen zijn slechts een slechte beredenatie van de huidige 3 coupe/cabrio. Als je kijkt naar de tweede foto blijken de foto's uit 2004 te komen!!
Een nieuwe 4 serie lijkt mij volledig onhandig. Zeker als coupe/cabrio hierdoor verdwijnen deze modellen in de 3 serie en daarbij ook de legendarische M3.

kortom dit is uit de oude doos en dus niet betrouwbaar meer!!!

Yannick Degroeve 10:45
afbeelding van Yannick Degroeve

de foto's dienden louter ter illustratie, het is zopas nogmaals bekendgemaakt door diverse automotive magazines dat er 95% kans is dat er een 4 reeks komt.

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws