Inschrijvingen nu geopend voor Antwerp Classic & GT Tour (2023)

Antwerp Classic & GT Tour 2023

Je weet dat de zomer eraan komt wanneer de oldtimerevents terug op gang komen. Op heuse tours is het echter nog even wachten, maar geen nood. Je kan je nu namelijk al inschrijven voor de Antwerp Classic en GT Tour op 6 en 7 mei, en dan weet je meteen waarover de komende maanden te dromen.

Aan het begin van iedere meimaand krioelt het in Brasschaat van de oldtimers. Dan vindt daar namelijk het Antwerp Classic Car Event plaats, een oldtimerverzameling van zo’n omvang dat wij er alvast geen editie kunnen wegblijven. Het hele gebeuren situeert zich rond het vertrek van de Tour Amical, een rondrit die dit jaar door onder andere Bulgarije, Montenegro en Kroatië trekt. Zo ver moet je het echter niet gaan zoeken als je dat niet wil, want dezelfde organisatie zet gedurende het ACCE-weekend ook een tour in eigen land op poten.

Klassiek en/of exclusief

Dat is de Antwerp Classic & GT Tour, en die vindt dus ook dit jaar twee keer plaats met een rondrit op 6 mei en eentje op 7 mei. Daaraan mag je deelnemen met alle auto’s tot bouwjaar 1992, terwijl er onder de GT-noemer een uitzondering gemaakt wordt voor nieuwer en aanzienlijk exclusiever gerief. Dat belooft opnieuw het zien waard te worden voor zij die op dat moment toevallig langs de route door de Kempen passeren, terwijl deelnemers naast een fijne rondrit ook kunnen genieten van ontbijt, lunch en op zaterdag een gezellige barbecue als afsluiter.

Antwerp Classic & GT Tour 2023

Zij die bij de zaterdagrit aansluiten betalen dan ook iets meer voor het hele pakketje. Reken dan op 275 euro terwijl de tour op zondag 205 euro kost. Verder blijft het programma identiek, met onderweg de nodige uitdagingen en naderhand een heuse prijsuitreiking. Inschrijven kan vanaf nu, en wel via deze link.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws