Antwerp Classic & GT Tour: inschrijvingen zijn geopend (2022)

Antwerp Classic & GT Tour 2022

De zomer komt eraan, en dus wordt het stilaan tijd om de klassieker af te stoffen of de sportwagen van stal te halen. Als eerste stop kan je alvast het gratis Antwerp Classic Car Event op je agenda zetten, en om daar te geraken kan je kiezen uit één van deze twee tours.

Het eerste weekend van mei staat alweer in het teken van de oldtimer. Als middelpunt van de feestelijkheden geldt het park van Brasschaat, waar een paar honderd klassiekers en ander exclusief materiaal verzamelen voor hun vertrek naar de Tour Amical in Spanje. Alsof dat nog niet genoeg was, kan je via dezelfde organisatie nu ook deelnemen aan een kleinere tour in eigen land.

Voor oud en nieuw

Op 7 en 8 mei kan je namelijk aansluiten bij twee tours die beginnen en eindigen op het Antwerp Classic Car Event in Brasschaat. De ritten zijn toegankelijk voor alle auto's tot bouwjaar 1991 indien je wil meedoen aan het Classic Car-gedeelte, of voor alle nieuwe en oude grand tourers indien je met de GT's wil meerijden. Tussendoor krijg je ook ontbijt en lunch voorgeschoteld, en op zaterdag mag je na de rit ook genieten van een barbecue.

Antwerp Classic & GT Tour 2022

Deelnemen kost je op zaterdag dan ook 275 euro en op zondag 205 euro. Verder zijn de ritten wel identiek, kan je onderweg meespelen met een aantal opdrachten en proeven en volgt na afloop een prijsuitreiking. Inschrijven kan via www.antwerpclassictour.be.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws