Tesla presenteert eind deze maand geheimzinnige pick-up

Tesla Cybertruck

Elon Musk kondigde op Twitter aan dat Tesla op 21 november de Cybertruck onthult. Wat dat moet worden, weet niemand precies echt.

Op 21 november, aan de vooravond van het salon van Los Angeles, haalt Tesla het doek van de Cybertruck. Musk loopt al een tijdje rond met plannen voor een elektrische pick-up. Concrete informatie kwam er nooit echt naar buiten, behalve enkele verwijzingen naar de film Blade Runner, die zich afspeelt in het... Los Angeles van 2019.

Het design zou hoogst ongebruikelijk zijn voor Tesla, al werd er op enkele vage teasers na nog geen enkele concrete render vrijgegeven, of prototypes betrapt. Ook over de specificaties van de “Cybertruck”, zoals Musk zijn pick-up noemt, gaan er heel wat gekke theorieën. Zo zou de pick-up een rijbereik hebben van meer dan 600 kilometer, zou hij kolossale afmetingen hebben, zou hij maar liefst 136 ton kunnen slepen, minder dan 50.000 dollar kosten, enzovoort.

Tesla Cybertruck

Eén ding is zeker: de Cybertruck moet het Amerikaanse auto-icoon, de Ford F-150, het vuur aan de schenen leggen. Afspraak op 21 november in Los Angeles dus, in de buurt van Tesla’s SpaceX-fabriek.

Laatst gepubliceerd

Reacties (1)

Plaats een reactie
Fa 16:59
afbeelding van Fa

Ik kan niet wachten om deze binnen 6 jaar in de showroom te zien.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws