Audi tweakt boordlader voor nieuwe jaargang elektrisch E-Tron

Audi E-Tron 2021 lader 22 kW

Audi breidt de laadmogelijkheden van zijn elektrische E-Tron-SUV's uit. Naast de standaard boordlader van 11 kW verschijnt er een van 22 kW in de optielijst. Modeljaar 2021 heeft nog enkele andere veranderingen in petto.

Wie vanaf vandaag een Audi E-Tron of E-Tron Sportback 55 bestelt, kan de standaard boordlader van 11 kW een upgrade geven. In de optielijst verschijnt er immers een tweede AC-boordlader, die laden aan 22 kW mogelijk maakt. Vanaf midden 2021 wordt de optie ook aangeboden op de E-Tron en E-Tron Sportback 55 en op de E-Tron S-modellen. De laadkabel die standaard wordt meegeleverd en de thuislaadinstallatie Connect die Audi aanbiedt, worden allebei ook aangepast naar 22 kW.

Voor modeljaar 2021 voorziet Audi ook een nieuw stuur. Niet zozeer qua design, maar wel qua wisselwerking met de rijhulpsystemen. Voortaan hoef je het stuur nog maar één keer per minuut aan te raken om de rijstrookassistentie tevreden te houden. Al betekent dat niet dat je niet meer op de weg hoeft te letten: als chauffeur behoud je wel de verantwoordelijkheid over de auto.

Audi E-Tron 2021 lader 22 kW

De Audi E-Tron S en E-Tron S Sportback krijgen tot slot nieuwe velgen. Standaard staan ze op exemplaren van 20 duim, met 21-duimers in de optielijst. De Duitsers voegen daar nu ook exemplaren van 22 duim aan toe. De vijfspakige exemplaren krijgen een titaniumgrijze afwerking.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités