“Anniversary package” zet 25 jaar Audi RS in de kijker (2019)

Audi Anniversary package 25 years of RS 2019

Constructeurs laten geen gelegenheid voorbij gaan om een of andere verjaardag in de verf te zetten. Dit jaar is het 25 jaar geleden dat de Audi RS 2 werd gelanceerd. Reden genoeg voor een speciale verjaardagsreeks.

Het “Anniversary package 25 years of RS” werd ontwikkeld voor de Audi TT RS, RS 4 Avant, RS 5 Coupé en Sportback, RS 6 en RS 7. Wat ze allemaal gemeen hebben? De historische koetswerkkleur Nogaro Blue van de RS 2. Al moet gezegd dat Audi je RS op vraag ook in Mythoszwart, Nardogrijs of Glacierwit schildert.

Audi Anniversary package 25 years of RS 2019

Verder combineren de RS-modellen met Anniversary package details in mat aluminium met details in glanzend zwart. Logo’s, spiegelkappen en de achterspoiler van de TT RS zijn zwart, terwijl de voorbumper, zijschorten en diffusor van de RS 4, 5, 6 en 7 aluminium accenten krijgen.

Ook het interieur volgt de stijl van de RS 2: zwart met blauwe accenten in alcantara, en een rechtuitmarkering op het stuur. Alcantara keert terug in de zetels van de TT RS, RS 4 en RS 5, terwijl die van de RS 6 en 7 voor leder kiezen. Aan de binnen- en buitenkant van deze Anniversary-modellen duiken her en der “25 years”-logo’s op.

Audi Anniversary package 25 years of RS 2019

Prijzen voor ons land zijn er nog niet, maar reken op een meerprijs van zowat 10.000 euro voor de TT RS, RS 4 en RS 5, en van zowat 15.000 euro voor de RS 6 en RS 7.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités