RevoZport RZA-450: vliegende kogel met 450 pk

revozport-cla_01

De inkt op de foto's van de Mercedes CLA Shooting Brake mag dan nog niet droog zijn, de jongens van RevoZport hebben alvast hun 450 pk-sterke variant klaar. Moest de duivel een kast gaan kopen in de Ikea, dan zou hij deze kar gebruiken.

De CLA 45 AMG Shooting Brake ziet er standaard al lekker vulgair uit. Bij RevoZport tillen ze die perceptie echter naar een hoger plan. Een herwerkt smoelwerk met splitter en motorkap alsook een bewerkte achterkant met stevige diffuser mogen de CLA SB dan wel een stuk stoerder maken, het zijn de rode accenten die met de eer gaan lopen. Tot in de koplampen vind je die kleur terug. En het moet gezegd worden, op zo'n grijs exemplaar staat het lekker bruut.

450 pk in een A-klasse

Onder de kap de bekende viercilinder van AMG met een hemels geluid. Die levert standaard 360 pk, maar krijgt na een bezoekje bij de tuner maar liefst 450 pk. We moeten er dan ook geen tekeningetje bijmaken dat het vooruit zal gaan. Allemaal wat teveel voor je? Dan kan je jouw CLA 200 of 250 ook laten upgraden naar 290 pk.

revozport-cla_01
revozport-cla_01
revozport-cla_01

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités