BMW 8 Reeks Golden Thunder Edition is Individual-uithangbord

BMW 8 Reeks Golden Thunder Edition 2020

BMW introduceert een Golden Thunder Edition op de 8 Reeks. De Coupé, Cabriolet en Gran Coupé worden daarmee voorzien van een zwarte koetswerkkleur met gouden accenten aan binnen- en buitenkant.

Naar eigen zeggen wil BMW met deze Golden Thunder Edition zijn Individual-aanbod benadrukken en laten zien welke kanten je allemaal op kunt met dat programma. De 8 Reeks krijgt een standaard M Sport-pakket en een Sapphire Black- of Frozen Black-koetswerkkleur met gouden contrastkleuren op de bumpers en flanken. Ook de 20-duimsvelgen en spiegelkappen worden goudkleurig afgewerkt.

Binnenin worden de zetels bekleed met zwart leder uit BMW’s Individual-catalogus. Ook hier duikt de gouden contrastkleur op, zelfs nogal frappant op de middenconsole. De hoofdsteunen krijgen een “Edition Golden Thunder”-opschrift, en op de gesloten 8 Reeksen is een donkere alcantara dakbekleding van het Individual-aanbod standaard.

BMW 8 Reeks Golden Thunder Edition 2020

De Golden Thunder Edition is verkrijgbaar op de 8 Reeks Coupé, Cabriolet en Gran Coupé. Op de M8 na kun je de speciale reeks combineren met alle motorversies, van de 840d tot M850i. De productie begint in september.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités