Live in de bergen van Genève 2015: Volkswagen Passat Alltrack

volkswagen-passat-alltrack-2015-02

We zien met z'n allen graag stoerdere modelvarianten, dat bewijzen de ontelbare Allroad- en Country-modellen van verschillende constructeurs. Voor Volkswagen is dat niet anders. Tussen de Zwitserse bergen in Genève stelt het haar Passat Alltrack voor.

Het nut ervan kan je betwisten. Maar dat de voor Volkswagen Alltrack-modellen vooral een optisch reden hebben, is geen geheim. Niet onterecht, want ook de Passat komt erg goed weg met de maquillage die hij opkreeg.

Midden februari gaf Volkswagen ons al alle foto's en informatie ter beschikking, dus nieuwigheden hebben we hier in Genève niet. Desalniettemin sommen we het nog eens allemaal even op. Zo krijgt de Passat Alltrack een nieuwe bumper voor- en achteraan, krijgt hij zwarte plastieken bescherming rondom rond en bolt hij op 17-duims wielen. Optioneel kan je ook voor 18- of 19-inch velgen kiezen.

Gelukkig werden er ook technisch een aantal zaken aangepast. De bodemvrijheid neemt met 27,5 millimeter toe en de Passat Alltrack krijgt 4MOTION-vierwielaandrijving en een elektronisch differentieel om net iets meer grip te garanderen. Een Hill Start & Descent'-systeem behoort ook tot de mogelijkheden.

Onder de motorkap veranderde er niets. Daar vind je dus het vandaag reeds beschikbare motorenpalet.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités