Deze Mercedes laat alle andere terreinwagens verbleken

1961-mercedes-benz-220se-monster-truck_1

Dus jij dacht dat de G-Klasse de alleroudste offroad Mercedespersonenwagen was? Wat denk je dan van deze 220 SE uit 1961? De klassieker kreeg een zetje en mag voortaan op monsterwielen door het leven.

Geen alledaags zicht, deze 220 SE als monstertruck en het is waarschijnlijk ook niet de auto waarmee je op je werk wil toekomen, tenzij je in een zandgroeve werkt. Echt geslaagd hoef je het alvast niet te noemen en een echte Mercedes is het ook niet meer, want onder deze gracieuze carrosserie zit een chassis van een Chevrolet Blazer uit 1978, een model dat al iets beter bij een monster truck past.

Als motor werd dan ook een dikke V8 geplaatst, goed voor miljoenen pk's en evenveel gebrul. Veel meer vinden we in de advertentie echter niet terug over de motor.

De verkoper, een man uit het Amerikaanse Arkansas wil wel nog het volgende kwijt over de reden van verkoop: "What a joy and pleasure it has been to own but alas! I am getting older by the minute and ain't that a b-tch!"

Wil je een bod doen? Dat kan nog 21u lang op het moment van dit schrijven. Op dit moment staat het hoogste bod op 1.446 dollar, al is dat misschien wel de juiste prijs voor een verkrachte 220 SE met een carrosserie "ready for paint". Overigens had de verkoper best ook eens ons "Hoe het niet moet"-artikel gelezen vooraleer hij de foto's bij de advertentie maakte.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
DIY 06:10
Portrait de DIY

'Ready for paint', als je in een bos woont hoeft dat niet. 'Ready for a new upholstery' zal je bedoelen.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités