A. Kahn Design Audi Q5 Widetrack: voor de tuner on a budget

kahn-audi-q5-widetrack_01

Afzal Kahn Design gaat meestal loos op Land Rovers. Omdat die dingen tegenwoordig al evenveel kosten als een klein huis, maakt A. Kahn een budgetuitstapje naar een Audi Q5. In crisistijden moet tenslotte iedereen kunnen genieten van extra plastiek op de wagen.

Het resultaat ziet er best nog netjes uit. De Duitse SUV krijgt een nieuwe voorbumper met een stevigere lip en een diffuser achteraan die plaats huist aan gestapelde einddempers. Bredere wielbogen konden natuurlijk ook niet ontbreken - vandaag ook de naam Widetrack. Eronder huizen 22-duims Kahn RS600 velgen met een matgrijs kleurtje. Tenslotte wordt het geheel wat dichter bij de grond gezet dankzij een nieuw setje veren.

kahn-audi-q5-widetrack_01

Koopje

Het interieur kent dan weer een overvloed aan rood leder. Zelfs de wijzerplaten kregen een rood tintje. Motorisch is er geen sprake van een upgrade. In totaal ben je zo'n 54.000 euro kwijt voor de wagen. Dat is bijna 10.000 euro minder dan je op de toonbank legt voor een SQ5. Heb je al een Q5, dan ben je ook altijd welkom bij A. Kahn.

kahn-audi-q5-widetrack_01

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités