Volkswagen pakt uit! Jetta met 425 Pk

vw-jetta-stage3+

De Jetta, de wagen waar dringend een gepeperde versie van mag komen! Al is het maar om de jonge familieman die de Golf is ontgroeid wat plezier te bieden. Op de aankomende custom motorshow SEMA laat VW zien wat er mogelijk is. Helaas zal de concessie in je buurt deze nooit gaan verkopen...

Het showbeest van VW is hun nieuwe generatie turbocharged 4-cilinder blokken, codenaam EA888. Om extra op te vallen kregen de twee demo/show-wagens ook elk een naam op het randje van het foute "Black Stallion", "Racers Dream". Een 2.0 die is langst geweest bij FMS Automotive voor een Stage 3+ Turbo kit, wat random versterkte engine parts waaronder een sterkere krukas, inlaatkleppen en carbon fiber en wat Brembolekkers en je hebt je eigen paardenstal. Rondom afgewerkt met enkele Golf R- en Jetta Hybrid-onderdelen, bredere wielkassen en nog veel veel meer.

vw-jetta

De blauwzwarte Jetta is een 1.8 met een gehele OEM body kit, Golf R-remmerij, een inox uitlaat van voor tot vanachter en H&R veren om hem wat dichter bij de aarde te brengen. De Jetta GLI Helios Special Edtion van de 21ste eeuw mag er zijn!

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
Carlos 22:52
Portrait de Carlos

Best wel wow :D

Adriaan 07:59
Portrait de Adriaan

Black stalion zou ik niet opzoeken als de google safe search afstaat hoor :p

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités