Hofele pakt nieuwe Audi A8 aan

Hofele zal op het autosalon van Genève hun versie van de nieuwe Audi A8 laten zien. Na uiterlijke aanpassingen zijn er natuurlijk ook de motorische aanpassingen. De 4.2l V8 FSI zal in 5.3 seconden naar de 100 km/u sprinten en dit komt doordat de motor beschikt over 400 pk en 475 Nm. De 4.2l V8 TDI die 395 pk en 880 Nm heeft zal in 5.2 seconden naar de 100km/u spurten.

Hofele heeft het uiterlijk van de nieuwe A8 aangepast door middel van: nieuwe bumpers met luchtinhappers, side skirts, sportuitlaat, klep controle voor geluid optimalisatie, geïntegreerde spoiler in kofferbak,..

Aan het technische aspect werd ook wat veranderd:

 -de luchtvering kan verlaagd worden door middel van een elektronisch-plug-in-systeem. De auto kan daarmee worden verlaagd van 40 tot maximum 80 mm

 - wielen: Hofele design velgen, type "Prado". - high-performance remmen met 6-zuigers en groter, geperforeerd staal en interne ventilatie. Keramische remschijven zijn optioneel.

  • Het motorvermogen werd verhoogd zonder toeneming van het brandstofverbruik.

Hofele zal niet de enige zijn die uitpakt met een getunde A8 in Genève. ABT heeft eerder al gezegd dat ze ook hun eigen versie van de A8 zullen tonen op het autosalon van Genève.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités