Audi gebruikt dieren in onderzoek naar autoschade [Video]

audi-marter-video

Auto's zitten tegenwoordig volgepakt met elektronica. Een resem aan kabeltjes waar ongedierte maar al te graag aan knabbelt. Audi onderzoekt nu met de hulp van steenmarters welke componenten bloot liggen voor bijtgrage dieren waardoor ze die beter kunnen beschermen. O ja, tijdens het schieten van deze video werden er geen dieren mishandeld....

Dat ze bij Audi ver gaan in hun onderzoeken om wagens beter te maken. De steenmarter is steeds vaker rond woningen te vinden in Europa en het diertje verstopt zich maar al te graag onder de motorkap. Daar durft het al wel eens loos te gaan op alle kabeltjes en elektronische componenten. Een vervelende gewoonte want achteraf wordt het een dure kost om alles te vervangen.

Audi heeft de oplossing, of werkt er alleszins aan. Een A3 Cabriolet wordt volgehangen met camera's waarna steenmarters aan het werk mogen gaan. Op die manier kunnen de ingenieurs achteraf bestuderen hoe ze elektronica beter kunnen beschermen. Kijk mee naar hoe deze schattige rekels schade aanrichten:

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités