Smart ForJeremy geeft je vleugels

Smart ForJeremy geeft je vleugels

Zo ziet dat er uit, een auto met een hanenkam. De smart ForJeremy is een concept gebaseerd op de ForTwo Electric Drive en symboliseert een nieuwe kijk op de mobiliteit van morgen.

Veel meer dan wat opsmuk is het niet, die wings achterop. Het zijn creaties van designer Jeremy Scott, een man die vooral bekend is voor het ontwerp van kledingaccessoires, schoenen en zonnebrillen. Behalve de glasvezel wings achterop zien we ook de chrome Tridion-kooi en wie goed kijkt ziet dat de wielkassen verbreed werden om plaats te geven aan de dikke velgen. Onder de kap verandert er niets, hij blijft aangedreven door een 55 kW sterke motor met een 17,6 kW/h accu. Dat zorgt voor een radius van 145 km.

2012 smart ForJeremy Concept

Het blijft overigens niet bij een concept car, smart heeft plannen om het wagentje volgend jaar beperkt in productie te brengen.

Derniers articles publiés

Commentaires (4)

Laisser un commentaire
Yvesw 14:05
Portrait de Yvesw

Lol @ Quin (om in de interwebzz sector te blijven :p)

Zou het goed doen bij kleine bedrijfjes! Want geef toe, welk pizzabedrijf/ sekswinkel/ dansclub wil nu niet een opvallende Smart vol reclame met vleugels? Ik zie er zo een reclamecampagne voor AXE-deo in... :)

Wim 15:27
Portrait de Wim

beetje voor de mannen deze smart :)

Techno Patat 18:46
Portrait de Techno Patat

Ik zie dit eerder een Redbull promokarretje worden! Redbull geeft je vleeeuuugeeeels!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités