ABT geeft eerste beelden van haar AS3 vrij

ABT geeft de eerste beelden vrij van hun AS3 en geef toe, dit is hoe de Audi S3 er had moeten uitzien...

Het exterieur gaat er in onze ogen dus fel op vooruit. Een nieuwe grille, splitter en lip vooraan, sideskirts langszij, diffusor achteraan en een spoiler op het dak. De sloffen zijn te bestellen in 18 of 19 inch. Verder vallen ook de luchthappers op net naast de wielkasten.

Onder de kap krijgt de 2.0 liter TSI, die nog niet werd voorgesteld, allicht rond de 276 pk. De 1.4 TFSI gaat van 138 pk naar 168 pk, de 2.0 TDI springt van 148 pk naar 178 pk en de 2.0 liter TDI mag van 181 pk naar 207 pk groeien.

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Yvesw 21:53
Portrait de Yvesw

Als je vindt dat dit is hoe een "S" model er moet uitzien stel ik je toch voor om eens het bedrijfsmanifest te raadplegen omtrent de S/RS modellen. ;)
Want dit ding is even wolf in schaapskleren als Lesley-Ann poppe in een doorkijkjurk... Lekker ordinair dus.
Nee, geef mij maar de "gewone" S3. Tevens een wagen waar ik ongelooflijk hard naar uitkijk om eens mee te rijden. Want hoewel Audi de laatste jaren redelijk flauw(di) is, heeft de S3 altijd een speciaal plekje in mijn hart gehad.

Yvesw 22:54
Portrait de Yvesw

@Pieter: toegegeven de nieuwe S3 ziet er inderdaad wat "platjes" uit -al kan je 4 uitlaten niet echt als platjes klasseren- maar kom, dat is net altijd het punt geweest van de 'S' modellen. En tegenover een ,pakweg, BMW vind ik het een verademing dat Audi bij hun principes blijft ( Fwd BMW iemand?). Dus imo geslaagde wagen die S3! Al begrijp ik dat veel mensen deze AS3 cooler vinden ;)

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités