Techno Patat 13:17
Portrait de Techno Patat

Ik heb ook een 4x4 en ik snap het toch wel ze Anon!

Nooit inzitten met tractie, gelijk welk weer kan je deftig doortrappen en heb je altijd grip, als je iemand wil inhalen en je trapt het gas neer moet je niet inzitten met de kont die misschien op de witte streep een stapje zet, bochtensnelheden liggen echt deftig veel hoger, gas geven halfweg de bocht en de auto zichzelf door de bocht voelen trekken doet toch ook iets ze met het rijplezier,...

Rijbeleving is iets minder met een 4x4 vergeleken met een achtertrekker, de speelsheid is ook wat minder maar de gemoedsrust die je in de plaats krijgt zorgt wel voor een goeje compensatie aan rijplezier vind ik persoonlijk. En zeker in ons net belgenlandje met de kwaliteit van z'n wegdek heb je minder plezier op de optimale momenten, maar meer plezier op de niet optimale momenten. En geef nu toe, hoeveel keer is het optimaal? 2% van de keren? Misschien nog 10% van de ritjes dat je doet, dan nog heb je op 90% meer plezier aan het gebruik van je auto :-)!

En even een editje nog om bij te voegen: vergeten jullie voor het gemak de A45 amg? Die zat bij de launch al onder de prijs van de M135i met X-drive... die zal nu plots niet zoveel duurder geworden zijn zoals de rs3 toch?

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités