Audi bedekt TT met 27.000 Belgische pralines

audi_arijs_0008

Nee, het wordt in de toekomst geen optie voor TT-rijders. Naar aanleiding van Interieur Kortrijk ging de Belgische patissier Joost Arijs aan de slag om een TT van grille tot uitlaat te bedekken met pralines. Op en top Belgisch zullen we maar zeggen...

Een beetje een gekke denkpiste, Audi showt op de interieurbeurs in Kortrijk met het interieur - deuheuh - van de nieuwe TT, maar trekt wel de aandacht door het exterieur te voorzien van wat extra. Die extra bestaat uit 180 kilo aan chocolade getooid over de carrosserie van de TT. Voor patissier Arijs een monnikenwerk van 17 uur. Hoe die pralines überhaupt blijven plakken, het is ons een raadsel. Want bezoekers van de beurs kunnen naar hartenlust smullen.

Wij hebben alvast morgen een interview met Dany Garand, de interieurdesigner van de TT en onthouden vooral dat je met 180 kilogram chocolade 27.000 pralines kan maken. Stiekem, steken we misschien wel een chocolaatje binnen...

Commentaires récents

acce 2024

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités