Speed Yellow voor je BMW 1 Reeks? Geen probleem!

BMW Individual kleur 1 Reeks

Zitten er teveel tinten grijs en zwart in het kleurenaanbod van BMW? Absoluut. Maar vergeet niet dat het Individual-gamma daar nog een flink pak kleurrijkere opties aan toevoegt. Nu ook voor de 1 Reeks en 2 Reeks Gran Coupé.

De 1 Reeks en 2 Reeks Gran Coupé rollen van de band in de BMW-fabriek in Leipzig. Daar zijn ze nu ook helemaal voorzien op speciale koetswerkkleuren. Want dat BMW je 7 Reeks een bijzonder kleurtje kan geven als je een vette cheque op tafel legt, is geen verrassing. Dat je nu ook voor de 1 Reeks en 2 Reeks Gran Coupé ook opvallende kleurtjes als Speed Yellow, Daytona Violet of British Racing Green kunt kiezen, misschien wel.

Orderboek vol

BMW zet de Individual-kleuren voor die twee modellen nog eens graag onder de aandacht. De Beiers bieden maar liefst 160 verschillende kleurmogelijkheden aan, van mat tot glanzend, en van historisch (Dakar Yellow, iemand?) tot flashy. Of je stuurt natuurlijk zelf een kleurstaal op. Met succes, want de orderboeken voor Individual-kleuren op de 1 Reeks en 2 Reeks Gran Coupé zitten al aardig vol tot het einde van dit jaar.

Hou er wel rekening mee dat speciale kleuren extra tijd vragen: BMW zegt dat de doorlooptijd zo’n tien weken bedraagt. De verfafdeling kan de lakcontrole van Individual-kleuren bijvoorbeeld niet meer automatiseren, maar moet dat met de hand doen.

BMW Individual kleur 1 Reeks

Zelf aan de slag met de Individual-kleuren? Dat kan met deze configurator!

Derniers articles publiés

Commentaires (3)

Laisser un commentaire
Wim 14:46
Portrait de Wim

top, meer kleur = beste kleur

JL 09:21
Portrait de JL

Speed yellow? Pffoeh, iedereen weet dat zwart het snelste is!

Adriaan 11:32
Portrait de Adriaan

Uh? Elke specialist weet toch dat het de kleur van de remklauwen is dat bepaald hoe snel een auto is? Rood was toch makkelijk +25kw aan vermogen!

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités