Peugeot 308 krijgt speciale “Roadtrip”-reeks

Peugeot 308 Roadtrip 2020

De recent opgefriste Peugeot 308 krijgt in de herfstdagen van zijn carrière een nieuwe speciale reeks. De naam van die speciale reeks? Die klinkt als muziek in onze oren!

Eerlijk gezegd: heel veel heeft de “Roadtrip”-reeks visueel niet om het lijf. Wel combineert ze goed met de vertigoblauwe koetswerkkleur die de recente facelift op deze 308 introduceerde. Aan de buitenkant zien we Roadtrip-logo’s op de voorvleugels, specifieke 16-duimers en getinte ruiten achteraan.

Peugeot 308 Roadtrip 2020

Binnenin wordt het interieur gekenmerkt door een kleurcombinatie van Sunset Orange en Tramontane Grey. Die combinatie keert terug op de zetels, het stuur, de deurpanelen, de versnellingspook en de armsteun. De zetels vooraan krijgen eveneens het Roadtrip-logo en zijn met alcantara bekleed.

Peugeot 308 Roadtrip 2020

Standaard is de “Roadtrip”-editie aardig uitgerust: we noteren onder meer een adaptieve cruisecontrol en rijstrookhulp, achteruitrijcamera, TomTom-navigatie en digitale radio. De Roadtrip is verkrijgbaar op de vijfdeurs en de SW-breakversie, en combineerbaar met de 1.2 PureTech-benzineversie van 130 pk en de 1.5 BlueHDi-dieselversie van 130 pk, telkens met manuele zesbak of achttrapsautomaat.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités