Audi RS 6 Avant van Wheelsandmore rondt kaap van 1.000 pk

Wheelsandmore Attentension Audi RS6 1010 pk 2020

De Duitse tuner Wheelsandmore heeft een bijzonder drastische vitaminekuur ontwikkeld voor de Audi RS 6 Avant. Het vermogen krijgt een stevige boost van 600 naar... 1.010 pk.

Wij denken er het onze van en kunnen de nieuwe Audi RS 6 Avant binnenkort aan de tand voelen, maar er zijn altijd mensen die denken dat 600 pk uit een 4.0 V8 biturbo te weinig is. Zo ook Wheelsandmore, dat in welgeteld vijf stappen het vermogen opkrikt naar 1.010 pk. Via ingrepen in de software, een aangepaste uitlaatlijn, geoptimaliseerde luchttoevoer en -afvoer, aangepaste turbo’s en uiteindelijk het weglaten van katalysatoren en partikelfilters wordt het vermogen stelstelmatig geboost.

Wheelsandmore Attentension Audi RS6 1010 pk 2020

Wheelsandmore is zich er terdege van bewust dat ook de Duitse TÜV op den duur niet meer kan lachen met de ingrepen, en houdt er rekening mee dat de 1.010 pk sterke “Attentension” vooral buiten Duitsland en buiten Europa afnemers moet vinden. Klanten moeten voor de volledige upgrade 49.900 euro veil hebben. Wie nog een kleine 9.000 euro extra oplegt, krijgt er nog specifieke 22-duimsvelgen en een verlaagde ophanging bij.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités