ABT maakt bijna RS6 van de facelift S6

2015_abt_sportsline_s6

De Audi A6 kreeg onlangs een facelift, en geen facelift zonder een interventie van de mensen bij ABT, die het allemaal nog net wat sportiever en potenter zien. Met het extra vermogen dat ze in deze A6 hebben gepropt kijken we al uit naar wat ze binnenkort met de facelift van de RS6 gaan uitspoken.

ABT Sportsline biedt een gulden middenweg voor wie het laatste nieuwe design van de Audi S6 wil combineren met prestaties van een RS6. Om dit te bereiken is er een update voor de motor beschikbaar die de twin-turbo V8 op 550 pk laat uitkomen voor 680 Nm koppel. Dat is zo maar even 100 pk en 130 Nm koppel meer dan de originele S6. Ook de topsnelheid werd bijgesleuteld naar 290 km/u zodat je ook op de Autobahn geen mal figuur zou slagen.

Aan de buitenkant zijn er verschillende mogelijkheden waaronder carbonnen spiegelkappen, carbonnen spoiler en een gamma aan 20 of 21 duims lichtmetaal. De binnenkant kan aangepast worden met speciale vloermatten, LED-schakellampjes in het stuur en een aanpasbare ophanging die de mogelijkheid biedt om vooraan tot 20 mm en achteraan 15 mm te zakken.

Prijzen zijn nog niet bekend.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités