2016 Audi A4 Avant aan het testen

2016_a4_spy_pics_2

Met nog een hoop camouflage aan is Audi volop bezig met het testen van de A4 Avant. Misschien wel de belangrijkste variant in de line-up.

De A4 break is al sinds jaar en dag een populaire wagen zowel de privé als in de leasingmarkt. Binnenkort staat er een nieuw model in de planning en aan de hand van deze foto's kunnen we al een beeld vormen van wat het resultaat zou kunnen zijn van de Avant. Net zoals bij de huidige generatie gaan de achterlichten doorlopen op de koffer, en volgen die hetzelfde design als op de Sedan. De nieuwe Avant komt op het MLB Evo platform te staan, wat zou resulteren in een lager gewicht.

Op motorisch gebied komt de nieuwe A4 met een 1.4 liter TFSI motor die beschikbaar wordt in 125, 150 en 180 pk versie, een 2.0 liter TFSI met 225 of 245 pk en voorlopig als topper een 3.0 TFSI met 272 pk. Bij de diesels krijgt de A4 voor het eerst de 1.6 liter TDI onder de kap met 120 pk, gevolgd door de gekende 2.0 liter TDI in 125, 150, 177, 190 en 220 pk varianten. De topper bij de diesels wordt de 3.0 TDI met 218 of 260 pk. Bij verschillende motoren komt ook de Quattro-vierwielaandrijving in de optielijst als extra.

Audi heeft al laten vallen dat het de nieuwe A4 sedan gaat onthullen nog voor het salon van Frankfurt in september, wat ons doet vermoeden dat de Avant op het salon van Genève zal getoond worden volgend jaar.

{{galerij}}

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
Jos 22:27
Portrait de Jos

Ik heb geen foto's of camouflage nodig om te raden hoe het nieuwe model eruit zal zien :-)

lauw 12:55
Portrait de lauw

De camouflage is zo transparant... Het lijkt er weer een hondssaaie evolutie uit te zien. Lichten lijken terug was op de Audi B7 avant facelift.
Dat extra stukje onderaan de lichten, zowel vooraan als achteraan, doet mij nu eigenlijk al de wenkbrauwen fronsen.
Waarom zo saaaaaaai audi, BMW maakt het tenminste nog spannend bij een heel nieuw model

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités