Live in Brussel 2015: Wereldpremière voor Fiat Doblo

fiat-doblo-autosalon-brussel-2015-foto-101

Dat het vriendelijk rakkers zijn op de stand van Fiat. De grootste lachbek van de hoop is de nieuwe Doblo. Die is zo gelukkig met zijn wereldpremière dat hij je toelacht. Al komt dat ook wat door het design.

Is zo'n Fiat 500, 500X of 500L wat te klein voor je, dan kan je bij de Italianen nog steeds terecht bij de Doblo Ludospace. Die kreeg pas een facelift en lacht je tegenwoordig toe. Achteraan blijven de verschillen met de vorige generatie dan weer wel beperkt tot de achterlichten. Op het velgendepartement valt er nieuw lichtmetaal te halen en in het kleurboek kwam er één kleurtje bij. Nu ja, als je grijs een kleur kan noemen natuurlijk.

UConnect toch ook?

Binnen ook geen wereldschokkende veranderingen. Buiten nieuwe kleurtjes en stoffen kan je ook opteren voor het UConnect-infotainmentsysteem. Een systeem dat je al bij een hoop andere Fiat's vind - ook bij Jeep - en best aardig haar werk doet. Op de stand van Brussel vonden ze het echter niet nodig om het systeem in de spotlight te zetten.

Onder de kap een 1.4-liter benzine et 95 pk. Liefhebbers van het zwaarder werk kunnen dan weer opteren voor een 120 pk sterke diesel.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités