Voel jij aantrekkingskracht voor deze Mitsubishi Attrage?

mitsubishi-attrage-brussel2015_07

De grootste - en enige - nieuwigheid bij Mitsubishi is de Attrage. Een op de Space Star geïnspireerde sedan die eigenlijk bedoeld is voor de Oosterse markt maar ook hier enkele (bejaarde) klanten moet winnen. Wat missen we de Lancer Evolution nu al.

Vorig jaar de kleine Space Star, dit jaar de Attrage. Mitsubishi lijkt wat in het slop te zitten tegenover de concurrentie. Gelukkig hebben ze op de stand nog de best leuk rijdende en zuinige Outlander Plug-inhybride staan. Want met de Attrage alleen had het maar een saaie bedoening geweest. In 2014 werd de goedkope sedan voorgesteld in Thailand, nu krijgen wij hem voor onze kiezen. Als bloedlijn heeft 'ie de Space Star, maar de koffer achteraan voegt maar liefst 53,5 centimeter toe. het gewicht stijg er ook nog eens 85 kilogram door.

Kracht komt van een kleine 1.2-liter benzine. Die is 80 pk sterk en weet toe te komen met 4,9 liter per honderd kilometer. De CO2-uitstoot bedraagt 113 g/km. Een CVT-automaat behoort ook tot de mogelijkheden waarmee we eigenlijk ongeveer alle opties hebben opgesomd.

mitsubishi-attrage-brussel

13.990 euro vraagt Mitsubishi voor het model met handbak. Dat is zomaar even het dubbele van een Dacia Logan. Onze keuze zou dan ook vlug gemaakt zijn.

Derniers articles publiés

Commentaires (8)

Laisser un commentaire
KARL DE VOS 13:55
Portrait de KARL DE VOS

Het kan wel zijn dat een Dacia Logan de helft kost maar naar wat ik gezien heb heeft deze Attrage wel alle moderne snufjes standaard erop zitten... automatische airco, sleuteloos instappen, alu velgen, radio-CD USB, ... om over de kwaliteit nog maar te zwijgen. Ik zou inderdaad snel gekozen hebben ;))

John 21:36
Portrait de John

Geen aantrekkingskracht hier, maar dat heb ik voor geen enkele Mitsubishi :-)

Langenaken 17:19
Portrait de Langenaken

Heb sedert een paar maanden een attrage: een zee van binnenruimte, een koffer die een koffer is, zuinig aan de pomp en volautomaat: het pientere pookje van een dafje en ook nog een motorrem

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités