Techno Patat 19:18
Portrait de Techno Patat

Ik volg sam! En zoals in het vergelijkingsartikel ga ik weer voor een C... Al is het maar omdat ik het echt een knappe snoet vind van de nieuwe C (coupé)!

Maar in deze vergelijking voor de 3-serie! Het interieur vind ik dan wel pokkesaai (lijkt totaal niet naar een interieur van een auto van die prijscategorie, laat staan dat ik fan ben van de vormgeving)!
Maar dat neusje doet hem zoveel goeds, als je hem in de sportversie ziet is het een verschrikkelijk knappe verschijning! En daarvoor alleen al verdient BMW een dikke plus! (De andere versie's zien er in mijn bescheiden mening vooral uit als een E90 facelift)

De audi heeft wel een mooi en leuk interieur (hebben ze dat lelijke scherm nu al vervangen? Dat rood-zwart scherm past enkel als het heel wat kleiner zou zijn, als het zo groot is komt het precies uit de jaren 80! Doet me altijd denken aan de serie Lost voor de een of andere reden...)!
Maar dat uiterlijk: Ik kan met de hand op het hart een voorbijflitsende audi enkel herkennen in mijn achteruitkijkspiegel! Aan de achterkant dus, aan de koplampen heb je niets meer nu ze allemaal die ledstreep hebben! Vroeger had de ene dan nog een golfje, de andere een boogje en nog een andere die bar! Nu is het 1 pot nat qua koplampen! En net daar herken ik ze zo gemakkelijk aan! (Mercedes is overigens met dezelfde beweging bezig, al is het nog niet zo extreem)!

Over de rest: ik hoop dat ze nu wel betere remmen monteren bij Audi want ik ben die <a href="https://autofans.be/special/lezersbijdrage-volvo-test-track-days-2011">b... remmen</a> nog steeds niet vergeten!

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités