rechtdoor chauffeur!! 23:43
Portrait de rechtdoor chauffeur!!

Gloednieuwe trailer gekocht van een dealer die +150 trailers per jaar produceert op maat.

2x afgekeurd door keuring in de buurt, zelfs na de (onnodige) aanpassingen die de stationschef mij heeft laten uitvoeren. (Ambieert de man carrière of eerder frustratie/jaloezie?)

3e keer gekeurd in een ander station en wat raadt U? Vlekkeloos groene kaart binnen de 18min... "ik begrijp echt niet wat er mis is/was met uw trailer, meneer ... mijn excuses alvast voor mijn collega van het andere station.."

Deze keer laat ik het niet bij het machtsspelletje die elk station individueel hanteert en onderneem ik na vele gesprekken met het diensthoofd in Vlaanderen, een ombudsman in te schakelen als volgende stap.

Mocht dit op niets uitdraaien gaan we gewoon verder want dit neem ik niet meer. Ik ga deze keer tot rechte geschiedt!
Al moet ik bij raad van state aankloppen op de discrepanties die elke keuring apart hanteert.. laat ons hopen dat er snel een minnelijke schikking volgt, en deze keer in het voordeel van de consument... de richtlijnen zijn er voor ons consumenten maar al zeker voor de controleurs, en het moet maar eens gedaan zijn met de subjectiviteit van dit handeltje!

(men mag mij steeds contacteren met juridisch advies om de krachten te bundelen want deze keer laat ik het niet passeren als de passieve Belg.. Deze keer gaan we recht door tot een deftig antwoord of excuus werd aangeboden, inclusief de terugbetaling van de geleden kosten!)

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités