Vraag: Gebruiken jullie nog een cd-speler in de wagen?

vraag-cd

Als we de analisten enkele jaren geleden moesten geloven, dan was de cd-speler in 2015 al lang uitgestorven. Toch blijft de schijfjesslikker massaal aanwezig in de wagen. Vorig jaar beschikte zelfs 83,4 procent van de verkochte wagens in Amerika over een cd-speler. Hebben jullie er nog nood aan?

Het lijkt een enorme minderheid die nog cd'tjes gebruikt, maar net zoals bij cassettetapes is wat we denken daarom niet altijd waar. Die dingen werden twintig jaar nadat ze waren doodverklaard nog steeds geproduceerd. Meer nog, het is nog geen vier jaar geleden dat de laatste auto met een cassettespeler van de band rolde.

Cd-spelers lijken dus hetzelfde verhaal te ondergaan. Hoewel de techfreaks allemaal overstappen op streamingdiensten zoals Spotify, of hun gsm aan de bluetooth hangen om muziek door de boxen te laten knallen, blijven grote bevolkingsgroepen de cd-speler nog gebruiken. Zelfs Hyundai geeft toe dat ze pas tegen 2018 de cd-speler gaan uitfasering ten voordele van Apple CarPlay en Android Auto.

De vraag is echter:
Gebruiken jullie nog de cd-speler in de wagen?

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités