Techno Patat 20:32
Portrait de Techno Patat

E36/E46 M3 of 190E 2.3 16V-cosworth als het uit eigen zak moet zijn, moet het dat niet dan een 190E Evo II! Heerlijk oldschool, veel vermorgen en rwd! Meer moet dat niet zijn!

Maar ook een Volvo 240 Turbo, 993 Carrera S of Alfa 75 3.0 V6 met de versnellingsbak van een 2.0 TS er onder (de versnellingen van de 3.0 zijn aangepast aan de VS, veeeel te lang dus! En de 2.0ts bak kan die pk's hebben :-)!) past in dat rijtje!

Annyway, het komt toch op hetzelfde neer: Weekendauto moet oldschool zijn van mij! In mijn dagelijkse auto moet ik opties en luxe hebben, in m'n weekendauto moet ik gevoel, hoorsuizingen en plezier hebben :-)! De 4c past daar wel bij, maar daar durft toch geen mens een driftje mee te zetten in een binnenwegeltje? Elke schade die je bijna doet staat gelijk aan carbonnen stukken kopen... Nee danku :p!

Nader ik de 50-60j dan droom ik nog steeds van een S600 pullman van de jaren stillekes! Alles tot en met Big Bertha zie ik me later wel in't weekend mee naar de zee of ardennen trekken...

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités