Superpromo: acht jaar gratis snelladen bij aankoop van een… Rimac Nevera

Rimac Nevera Ionity snellader 2023

Ben je het beu om je zuurverdiende centen uit te geven aan het snelladen van je EV? Dan heeft Rimac een oplossing voor je klaar. Geef je in de plaats daarvan namelijk die zuurverdiende centen — en de rest — uit aan een nieuwe Nevera, dan mag je acht jaar lang gratis stroom tappen uit de snelladers van Ionity.

Er zijn heel wat redenen om een Rimac Nevera te willen kopen. Zo ziet de Kroatische hypercar er niet alleen vet uit maar haal je er ook de snelst accelererende productieauto ter wereld mee in huis, net als de elektrische auto met de hoogste topsnelheid en de elektrische auto die het snelst over de Nürburgring raast. Daar komt nu nog een reden bij, al is die wel van een iets meer praktische aard.

”Ultieme elektrische mobiliteitservaring”

Rimac heeft namelijk een partnerschap met snellaadprovider Ionity opgestart, dus je kan al raden wat het resultaat is. Inderdaad: bij aankoop van een nieuwe Rimac Nevera mag je acht jaar lang helemaal gratis gaan laden bij de snelladers van Ionity in 24 Europese landen. Daar laad je de 120 kWh-accu van de Nevera van 0 naar 80 procent in amper 25 minuutjes dankzij de ‘Halo’-lader van Ionity, die laadsnelheden tot 350 kW aankan. Daarna kan je alle 1.914 pk’s van je elektrische hypercar weer loslaten op de Autobahn om er aan 412 km/u richting je bestemming te denderen, kortom: “de ultieme elektrische mobiliteitservaring” — Rimacs woorden, niet de onze.

Rimac Nevera 2023

Allemaal goed en wel, maar die mobiliteitservaring is natuurlijk allesbehalve voor iedereen weggelegd. Zo moet je dik 2 miljoen over hebben voor een Rimac Nevera, waardoor je je de vraag kunt stellen of zijn eigenaars dat gratis snelladen wel in hun goed gevulde portemonnee gaan voelen. Bovendien gaat Rimac maar 150 Neverae bouwen, wat de investering voor Ionity niet alleen beperkt houdt maar er ook nog eens voor zorgt dat de meeste exemplaren niet bijster veel kilometers zullen maken. We verwachten met andere woorden niet dat Rimacs verkoopcijfers plots stevig de hoogte in zullen gaan dankzij deze actie…

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités