Tesla kleeft Belgische prijs op Cyberquad… je weet wel, die voor kinderen

Tesla Cyberquad for Kids Belgische prijs 2023

Zit jij al jaren te wachten op de verkoopstart van de Tesla Cybertruck? Dan hebben we niet meteen nieuws voor jou, maar misschien wel voor je kinderen. Zij kunnen namelijk nu al proeven van Cybertruck-eigendom in de vorm van deze Cyberquad, want die staat gewoon in de Belgische Tesla-shop!

Een paar jaar geleden bewees Tesla nog maar eens dat het zichzelf niet te serieus neemt. Toen onthulden de Amerikanen namelijk de Cyberquad, een elektrisch aangedreven kinderauto. Alsof dat nog niet gek genoeg was, baseerden ze het design van de Cyberquad ook nog eens op één van hun modellen waar de wereld al het langste op zit te wachten: de Cybertruck. Die laatste is er trouwens twee jaar later nog steeds niet, maar de Cyberquad voor kinderen heeft inmiddels wel zijn weg gevonden naar de Belgische Tesla-shop.

Cyberquad for verantwoordelijke Kids

Zo kan je de Tesla Cyberquad for Kids vanaf vandaag bestellen voor een prijs van 1.990 euro. Voor dat geld krijg je ook flink wat — euh — kinderauto, want de Cyberquad beschikt over schijfremmen op de achteras, hypermoderne LED-balken en een stalen chassis. Dat laatste kan gewichten tot 68 kilogram dragen, dus hoewel de leeftijdsgrens op 12 jaar ligt zien we je puber hier ook nog wel mee naar school bollen. Dat zou die misschien nog kunnen halen ook, want de Cyberquad biedt een rijbereik van 19,3 kilometer. De elektromotor beschikt trouwens over een halve pk aan vermogen, goed voor een topsnelheid van 13 km/u. In combinatie met zijn gewicht van 55 kilogram maakt dat deze Cyberquad dus vooral geschikt voor verantwoordelijke kinderen…

Tesla Cyberquad for Kids Belgische prijs 2023

Voor volwassenen blijft het dan weer wachten op de komst van de échte Cybertruck, en dat wachten zou normaal gezien ook niet al te lang meer mogen duren. Zo is Tesla inmiddels de productie van zijn elektrische pick-up gestart, al gaat het nog niet helemaal om de massaproductie. Die zou volgend jaar op gang komen maar een Europese goedkeuring heeft het loodzware, vlijmscherpe ding voorlopig nog niet. Kortom: reken er maar op dat het in onze contreien nog een paar jaartjes bij deze Cyberquad for Kids blijft.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités