Stel je Rimac Nevera samen in meest realistische configurator ooit

Rimac Nevera Configurator 2022

Vrijwel ieder model kan je tegenwoordig naar hartenlust personaliseren in een knappe configurator, van goedkope A-segmenter tot luxe-SUV. Maar wanneer je 2 miljoen euro voor je auto vraagt, dan pak je maar beter uit met iets speciaals. Maak dus kennis met de extreem realistische configurator van de Rimac Nevera.

Een dik jaar geleden pakte het Kroatische Rimac uit met de Nevera, een EV die bloedstollende cijfers laat optekenen. Zo brengen zijn vier elektromotoren — eentje per wiel dus — maar liefst 1.914 pk naar het asfalt, goed voor een 0-naar-100-sprintje in amper 1,9 seconden. Inmiddels heeft het model zijn eerste gefortuneerde klanten bereikt, dus ook wij plebs mogen nu van de Nevera gaan genieten. Maar dan wel virtueel, in een hyperrealistische configurator.

Suizen van de wind

Dat laatste hebben de Kroaten niet helemaal aan zichzelf te danken, want voor hun Nevera-configurator gingen ze in zee met technologiegigant Nvidia. Die naam zegt je misschien niet meteen iets, maar zij zijn er mede verantwoordelijk voor dat bepaalde generaties van de Xbox- en Playstation-consoles zo’n knappe beelden op je scherm konden toveren. Het spreekt dus voor zich dat het samenstellen van je ideale Rimac Nevera weinig moet onderdoen voor een namiddagje GTA V, en zelfs de setting heeft er wat van weg.

Rimac Nevera Configurator 2022

Wanneer je de configurator binnen komt, vind je namelijk een extreem realistisch getekende Nevera terug op een zoutvlakte middenin de woestijn. Je kan naar believen in- en uitzoomen, en ook vrijwel zonder vertraging rond de auto cirkelen alsof je in een videospelletje zat. Het ‘Options’-menu biedt zelfs de mogelijkheid om de verlichting van de auto te bedienen, de deuren te openen en de spoiler te activeren — of om de muziek af te zetten en te genieten van het suizen van de wind op je maandagochtend. Je zou er bijna door vergeten dat je de auto ook nog kan aanpassen, dus voor de dag ermee. Een laagje zwarte lak erover heen en gouden sloffen eronder, en wij zijn alvast tevreden. Nu alleen nog aan zo’n 2 miljoen euro geraken om een echte Nevera op je naam te kunnen zetten… Welja, never say never.

Ook zin om je even te verliezen in de Rimac van je dromen? Je vindt de configurator hier! Je moet er wel over de meest recente versies van Google Chrome of Microsoft Edge voor beschikken.

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités