Audi Q7 lekt het web op

audi-q7-2014-leak_01

Samen met de officiële voorstelling van de RS 3 sijpelen ook beelden van de nieuwe Q7 het net op. Niet geheel naar de zin van Audi waarschijnlijk. De Q7 zelf, die voelt vooral vertrouwd aan.

Momenteel hebben we al drie beelden van de Q7. En die geven - niet toevallig - het complete plaatje van Audi's grootste SUV. Je zou bijna denken dat de Duitsers het opzettelijk doen.

Familiegezicht

Had je een gigantische visuele evolutie verwacht? Pech. Want Audi bouwt lekker verder op de vorige vormgeving van de Q7. Al is deze nieuwe generatie iets strakker dankzij de zeshoekige grille, scherpere lichten en aangepaste achterkant. Maar net zoals de meeste Audi-modellen moet je de evoluties onder de carrosserie zoeken...

audi-q7-2014-leak_01

Lichtvoetig

Net zoals alle andere SUV's die de laatste maanden zijn voorgesteld schudt de Q7 vooral gewicht van zijn lijf. Het is de eerste binnen VAG die gebruikt maakt van het nieuwe MLB Evo-platform. Samen met andere aanpassingen zal hij daardoor zo'n 350 kg lichter worden dan de vorige generatie. Geloof ons, binnen 10 jaar lachen we met de gigantische sloepen van 2-ton die op onze aardbol rondreden midden jaren 2000.

Meer informatie verwachten we spoedig.

audi-q7-2014-leak_01

Derniers articles publiés

Commentaires

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités