Opnieuw bevestigd: BMW i8 M komt er niet

bmw-i8-1

De kopstukken van de BMW M-divisie hebben opnieuw bevestigd dat er geen M-variant komt van de elektrische BMW i8. Hiermee hoopt het merk eindelijk een einde te maken aan alle speculaties.

Het is al sinds de lancering van de elektrische supercar i8 dat BMW de vraag krijgt of er ook een M-variant komt. Ze wilt die geruchten de wereld uit. Hij komt er niet, dat bevestigde ze tijdens een interview.

"Zullen wij ooit een concurrent in eigen huis ontwikkelen voor de BMW i8? Raadt u maar wat het antwoord zal zijn." aldus BMW.

Het nieuws werd bevestigd door de topmannen van product management bij M GmbH, Carsten Pries en Friedrich Nitschke. De M-divisie zat tijdens de ontwikkelingen van de i8 niet de loop, zo zeiden ze.

Uiteraard zal er technologie van de i8 naar de M-divisie gaan. Zo werd er al bevestigd dat er meer carbon gebruikt zal worden in de volgende generatie 5- en 7-reeks, i-modellen en M-modellen.

Derniers articles publiés

Commentaires (1)

Laisser un commentaire
Techno Patat 19:19
Portrait de Techno Patat

Lame :(! Ze willen de concurrentie dus niet aangaan met het gigantische assortiment supercars dat er al is :)! Begrijpelijk...

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités