Renault lanceert 'Tevreden of omruilen' voor ZOE

Omdat de overheid tegenwoordig niet meer financieel bijspringt bij de aankoop van een elektrische wagen en omdat veel mensen onterecht bang zijn van elektrisch rijden, lanceert Renault met 'tevreden of omruilen' een tevredenheidsactie voor de ZOE.

Toen Renault de elektrische modellenlijn lanceerde, was onze overheid nog heel vriendelijk voor mensen die "ecologische" wagens (lees: wagens met lage CO2-uitstoot) kochten. Tegenwoordig zijn veel van die voordelen vervallen en is het voor constructeurs moeilijk om hun elektrische modellen aan de man te brengen. Er rijden minder elektrische voertuigen rond dan dat er vissen rond Fukushima zwemmen en daar wil Renault iets aan doen. Daarom lanceren ze een actie waarbij de koper 9 maanden met een ZOE kan rijden en naderhand de wagen verder kan blijven gebruiken of kan omruilen voor een wagen met conventionele verbrandingsmotor - of thermische motor, zoals Renault het zelf zegt.

omruilen of verderrijden

Concreet gaat het om een financiering over 60 maanden. Na het betalen van een voorschot van 5.000 euro en de aanschaf van een Wallbox (950 euro), betaalt de klant een maandelijkse aflossing van 399€ die eveneens de huur van de batterij dekt. Wanneer de klant na negen maanden nog steeds overtuigd is van zijn aankoop, loopt de financiering gewoon verder. In het andere geval kan hij zijn Renault Zoé inruilen voor een Renault met thermische motor van zijn keuze. Het initiële voorschot van 5.000 euro is niet verloren en wordt in mindering gebracht van de prijs van de nieuwe auto. Een eventuele nieuwe financiering wordt herrekend op basis van het gekozen model.

Derniers articles publiés

Commentaires (2)

Laisser un commentaire
Adolf Van Oostende 21:05
Portrait de Adolf Van Oostende

En de resterende 4541 euro ? (9x 399 + wallbox v 950€ waar je bij wagen met verbrandingsmotor niks aan hebt ) , wat gebeurt daarmee ???

Sven 21:12
Portrait de Sven

Die ben je kwijt, als ik het 'concreet' gedeelte interpreteer. Dan heb je je elektrische auto gehuurd voor die periode. Zoals je een gewoon leasecontract zou opzeggen (behalve dat je hier geen boete hebt). Al denk ik dat de dealer wel iets zal willen regelen voor die wallbox.

Laissez un commentaire

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités