Honda Civic Type R komt pas in 2015

Niet te snel naar Parijs lopen volgende week als je hoopt de nieuwe Civic Type R te zien. De volgende Type R komt er in Europa pas in 2015 aan.

Dat heeft Honda bekendgemaakt in een persbericht. Honda zal de Type R speciaal voor de Europese markt ontwikkelen - vanwege onze uitstootnormen, weet je wel - en zegt dat hij een nieuwe standaard zal neerzetten als het op hot hatches aankomt. Honda stelt als doel de snelste te worden op de Nürburgring. Veel verder wijden ze niet uit over motorisaties of vermogens.

Naast het nieuws over de Type R geeft Honda ook nog mee dat er een kleine SUV aankomt, gebaseerd op het platform van de Honda Jazz. Ook wordt er aan een nieuw hybridesysteem gewerkt, net als aan een Fuel Cell Electric Vehicle, eveneens voor 2015.

Derniers articles publiés

Commentaires (7)

Laisser un commentaire
Yvesw 15:26
Portrait de Yvesw

Ze zouden beter eens met de nieuwe "S" op de proppen komen... Een hoogtoerige S2000 met hedendaagse techniek en betaalbaarheid om het Toyobaru wat moeilijk te maken.

Techno Patat 17:25
Portrait de Techno Patat

Amen!

Weer een snelle hatchback rond de Ring, daar gaan we niet echt van opkijken :P! Een betaalbare speelkameraad daarentegen zou Honda deugd doen! Want als ik in de showroom rondloop voel ik me tot weinig aangetrokken! En meestal ben ik verreweg de jongste ook...

Trouwens: iets dat nu echt wel tegensteekt: iedere keer dat ik een reactie geef kan ik nergens die verificatie tekens vinden! Dus ik op: 'plaats reactie' dan krijg ik de foutmelding en dan staat dat kaderke er! (kheb het over reaferen via iPad...)

Sven 23:46
Portrait de Sven

ik heb het doorgegeven, al zijn ze hier nog altijd bezig met het gekwijl op de nieuwe site op te kuisen, dus ik weet niet of het morgen al opgelost zal zijn. ;-)

Techno Patat 22:53
Portrait de Techno Patat

Ik ben hier duidelijk niet meer welkom! Laatst had ik een artikel dat ik ook niet mocht lezen! Tijd om deoverstap te maken naar andere sites :)! Iemand een voorstel :P?

Yvesw 11:46
Portrait de Yvesw
Techno Patat 15:26
Portrait de Techno Patat

Gefixt! Thx!

Laissez un commentaire

alle elektrische auto's in 2024, vlaamse premie

Commentaires récents

Derniers Essais

Tous les essais

Derniers Chroni

Tous les reportages

Dernières Actualités

Tous les actualités