Saai maar speciaal: Porsche 911 & Boxster 'Black Edition'

porsche-boxster-black-edition

In de markt voor een instap-Porsche, nogal saai van nature, maar wel op zoek naar iets speciaals? Dan hebben de jongens uit Stuttgart de perfect oplossing voor je; de 911 en Boxster met 'Black Edition'-pakket.

Best knap van Porsche is het eigenlijk, deze Black Editions. Want waar je normaal gezien enkel maar speciale versies krijgt bovenaan de hiërarchie, werd dit pakket speciaal ontwikkeld voor de instapmodellen. Laten we beginnen met de Boxster, die krijgt als Black Edition een zwarte carrosserie, zwart interieur, zwart stoffen dak en zwarte rolbeugels. Begin je de trend te snappen?

Standaard uitrusting op de editie bestaat uit best wel stevige 20-duims velgen (Carrera Classic), bi-xenon koplampen met Porsche Dynamic Light System, airco met twee zones, verwarmde stoelen, navigatie, sportstuurtje en het Sound Package Plus. Motor van dienst is de 265 pk sterke 2.7-liter boxer.

 porsche-911-black-edition

Sinister 911'je

Wat ze op de Boxster toepassen, doen ze bij Porsche ook op de 911 Carrera. Vink je die aan met het Black Edition-pakket, dan krijg je wederom een zwart exterieur en interieur, 20-duims velgen (Turbo design) en LED koplampen met Porsche Dynamic Light System Plus. Daarnaast krijg je verwarmde stoelen, navigatie, park assist, Bose geluidssysteem en een sportstuurtje. Achterin ligt de 3.4-liter boxermotor, goed voor 350 pk.

De Belgische prijzen zijn alvast onderweg.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws