Over Autofans

autofans redactie

Autofans.be is ontstaan op 12 September 2008 door een paar autogekke mensen samen te brengen. Wij vonden geen website die de Belgische autowereld in combinatie met algemeen dagelijks autonieuws op een luchtige manier rapporteerde. Daarom besloten we maar zelf te doen. Hoe moeilijk kon het zijn?

Het doel van onze website is niet alleen aan verslaggeving doen, maar ook het samenbrengen van de Belgische autoliefhebbers Wij doen dit via ons online automagazine waar iedereen zonder registratie zijn ongezouten mening kan geven.

Autofans.be biedt naast de dagelijkse actualiteit binnen de auto-industrie ook twee rijtesten per week aan, op maandag en donderdag rond 13.00 uur. Onze rijtesten worden verzorgd door de redactie zelf. Dit is zelf geschreven tekst met eigen foto's en/of videomateriaal, tenzij anders vermeld.

De redactie telt op dit moment vier leden. Elk redactielid heeft zo zijn specialiteit en interesses. Met deze verscheidenheid hopen we elk soort autofan geboeid te houden. De redactie is ook volledig onafhankelijk. Onze redactie staat altijd open voor bijdragen van onze lezers en is zeer blij met tips die doorgestuurd worden. Contacteer de redactie dus vrijblijvend.

Naast de redactie, kan Autofans ook op de steun rekenen van twee jonge succesvolle internet ondernemers met een voorliefde voor auto's. Door de bewondering voor de gedrevenheid waarmee wij Autofans'ers bezig waren, hebben zij onmiddellijk in ons geloofd en de nodige middelen en kennis in Autofans.be geïnvesteerd om de site te brengen op het niveau dat hij nu is. Dat onze website zo snel laadt, is dan ook volledig te danken aan de hostingexperts van ClearMedia.

De Autofans redactie

autofans redactie


Sven Geiregat

Sven is de gesettelde huisvader van de redactie, hij is gelukkig getrouwd en trotse papa van drie schitterende dochters. Hij voegde onze redactie toe met zijn knalgroene Chevy, al is die inmiddels verkocht en vervangen door een Orlando, ideaal voor zijn kroost. Sven is de fleetmanager binnen de redactie, die +100 reviews per jaar hebben we aan hem te danken. Volg Sven op Twitter.

autofans redactie


Wim Verboomen

Wim aka MrAutofans is altijd druk in de weer. Als je ooit wil weten hoeveel pk welke motor heeft, stuur hem dan even een mailtje. Cijfertjes zijn zijn ding en hij is dan ook vooral aanwezig op strategisch vlak.
Volg Wim op Twitter.

autofans redactie


Yannick Degroeve

De reden dat Apple zijn camerafunctie verbeterde op de iPhone was op vraag van Yannick, want wij kennen niemand die meer foto's met zijn iPhone neemt dan hij. Gelukkig kan hij ook met het betere materiaal goede foto's schieten, dat bewijst hij telkens weer voor Autofans. Zijn portfolio kan je hier bewonderen. Volg Yannick op Twitter.

autofans redactie


Yves Wouters

Klikte te veel op zijn computermuis en kwam verdwaald aan op Autofans. Hij begon al snel alle artikels te lezen en speelde een hoofdrol in de community met een pak reacties en het inzenden van tips. Zijn journalistieke studies, originaliteit en gedrevenheid zette Autofans aan Yves in 2013 binnen te halen. Voorlopig hebben we daar nog niet al te veel spijt van. Volg Yves op Twitter

De Autofans Fotografen

Nathan Gevers

Nathan begon in 2010 als fotograaf bij Autofans en sinds begin 2012 schrijft hij ook binnen de redactie. Alhoewel hij die tijden niet heeft meegemaakt zou Nathan niets liever willen dan terugkeren naar de hoogdagen van het group-B rally gebeuren. Volg Nathan op Twitter of op 500px.

Fréderic Louis

De man uit Gent laat zich vooral kennen door een erg goede voorbereiding en zijn perfectionisme, iets wat we graag zien bij onze fotografen. Twitter - Website

Jordi Lauwers

Hij werkt zelf in zowat de bekendste fotowinkel van het land en is er niet vies van om zijn rig eens op onze auto's te plakken. Met resultaat uiteraard.

Cedrick Willems

Stelde ooit voor of hij eens geen foto's voor ons mocht maken op het autosalon van Brussel, sindsdien is hij er elk salon bij. Genève, Parijs, Brussel of Frankfurt, op elk salon kunnen we op Cedrick en zijn topmateriaal rekenen.

ACCE 2017

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Jobs at Unbrace

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws