Lucien opent Walhalla voor fietsers in Antwerpen

Lucien Wilrijk opening 2024

Lucien opent een waar fietsparadijs in Antwerpen, met meer dan 2.000 vierkante meter aan pure fietsbeleving aan de Dynamicalaan in Wilrijk. Deze nieuwe locatie dient als het ultieme epicentrum voor fietsenthousiastelingen, waar zowel de fervente fietser als de gelegenheidsrijder antwoorden vindt op al hun fietsvragen.

D'Ieteren, het bedrijf achter Lucien, speelt een leidende rol in de maatschappelijke verschuivingen op het gebied van mobiliteit. Met een groeiend portfolio aan mobiliteitsproducten en -diensten streeft het bedrijf ernaar om tegen 2025 de spontane mobiliteitskeuze in België te worden, ongeacht het gekozen vervoermiddel. Dit om mobiliteit duurzaam en toegankelijk te maken voor de komende generaties. Met investeringen in de fietsensector, zoals Lucien, draagt D'Ieteren bij aan dit bredere ecosysteem van mobiliteitsoplossingen.

INNOVATIEVE FIETSWINKEL

Karl Lechat, Directeur Sportif bij Lucien, benadrukt het belang van deze nieuwe winkel: "Bij Lucien brengen we onze visie op geïntegreerde mobiliteit tot leven. Met trots onthullen we onze innovatieve fietswinkel die dienst zal doen als epicentrum voor fietsbeleving in Antwerpen. Hier komen technologie, expertise en service samen om onze klanten de perfecte fietservaring te bieden."

Lucien Wilrijk opening 2024

Lucien Wilrijk gaat verder dan alleen een plek om fietsen te kopen; het ademt een ware passie voor fietsen uit. Klanten worden niet alleen voorzien van een uitgebreid aanbod aan test- en huurfietsen, maar worden ook bijgestaan door ervaren professionals die de fietswereld door en door kennen. De nieuwe locatie aan de Dynamicalaan 2 in Wilrijk beslaat twee ruime verdiepingen met een totale oppervlakte van meer dan 2.000 vierkante meter. Hier vinden fietsliefhebbers een ongeëvenaarde selectie van fietsen en accessoires, met een sterke nadruk op klantbeleving en expertise.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
JL 20:40
afbeelding van JL

Oei, per ongeluk naar Fietsfans.be gesurfd.

this 08:55
afbeelding van this

Als je autofans genoeg sponsort, denk ik dat ze voor jou ook wel een artikeltje willen schrijven ;)

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws