Bommetje: Honda Prelude concept (2023)

Honda Prelude concept ev 2023

In een zee van politiek correct nieuws over mobiliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid dropt Honda op het einde van zijn perspresentatie tijdens de Japan Mobility Show een bommetje. Maak kennis met de elektrische Prelude Concept.

Honda beseft dat het twee soorten cliënteel moet bespelen. Enerzijds de klanten die op zoek zijn naar simpliciteit en betrouwbaarheid, anderzijds de klanten die hun producten willen afraggen op het circuit. Voor de laatste groep lanceert het nu de Prelude Concept, om extra te onderstrepen dat Honda in een elektrische wereld zijn sportieve roots niet zal vergeten.

Productieklaar, ongeveer

Na een presentatie met alle modewoorden (duurzaamheid, artificiële intelligentie en mobiliteitsoplossingen) tijdens de Japan Mobility Show, sprak de CEO van het merk Toshihiro Mibe plots uit het hart: "Ik heb enkele mobiliteitsproducten getoond die de dromen van Honda belichamen en die het merk van vandaag en de toekomst vertegenwoordigen. Maar we weten dat onze klanten nog iets van Honda verwachten: namelijk sportmodellen."

En jawel, als een donderslag bij heldere hemel onthulde Mibe de Prelude Concept. Een sportieve elektrische coupé die er opvallend productieklaar uit ziet. Een auto die volgens de CEO "het sportieve Honda van de toekomst moet tonen". En hoewel het Japanse merk met geen woorden rept over de aandrijflijn, moet dit een vlaggenschip worden voor Honda. Waardoor ze zonder twijfel geen risico's durven nemen. Dit MOET een strak sturende elektrische coupé worden.

Laatst gepubliceerd

Reacties (2)

Plaats een reactie
s2000jan 14:20
afbeelding van s2000jan

Me want !

Maar komt dat wel naar Europa hé want tegenwoordig komt er niks deftigs (van Honda) meer naar EU :(

Jean 17:49
afbeelding van Jean

Dat is zeer twijfelachtig , alle Japanse merken zijn in het zelfde bedje ziek . Ze beperken de modellen voor Europa en dan is men verwonderd dat de verkoop niet vlot .

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws