Wiesmann MF5 by Lector klinkt heerlijk!

Wiesmann... een merk dat garant staat voor (retrolook) sportwagens met geweldige motoren en geweldige afwerking. Wij zijn al ééns gaan neuzen in de fabriek te Dülmen en de plek was vrijwel meteen onze goedkeurende stempel! Wiesmann is geen al te bekend merk maar petrolheads als jullie denken meteen aan de heerlijke BMW V10 motor in de MF5. Deze heeft al een aardige sound van zichzelf maar dat kon beter dacht Lector...

 

bron: SpotterGijs

Laatst gepubliceerd

Reacties (9)

Plaats een reactie
Techno Patat 17:47
afbeelding van Techno Patat

Die van het eerste filmpje klinkt toch echt niet als een v10! Eerder v8! Het tweede filmpje klinkt inderdaad heerlijk! En die lampjes van het eerste filmpje zijn ook spuuglelijk imo!

Betreffende de factoryvisit: kun je daar gewoon naartoe gaan of is dat enkel op uitnodiging? Lijkt me ook wel leuk! (en het past in mn idee van meer factory visits te doen!)

Yvesw 18:04
afbeelding van Yvesw

Awel aardappel, dan wil ik wel meegaan! ;) Wiesmann, Aston, Rolls, Tata,... Alle Engelse trots gaan bezoeken :)

Techno Patat 18:49
afbeelding van Techno Patat

Wiesmann ligt bij mijn weten ergens in Zwitserland/duitsland! Aston ben ik al geweest --> enorm onvriendelijke kerels die geen pottekijkers in hun fabriek willen, Roll's is onvindbaar in het kleine goodwood, ik heb heel dat domein rondgereden en het niet gevonden! Jaguar/RR zegt me niet zoveel en Bentley had ik die dag niet in m'n gedachten ;)!

Jij bedoelt wss dat ander Engels klein (ter ziele gegane) sportmerkje TVR ;)!

Yvesw 19:55
afbeelding van Yvesw

Oh boy, ik was inderdaad eventjes off :p En als ik het zo hoor wil ik al helemaal niet naar de Engelse trots gaan.
Zal wrs wel in Duitsland liggen :) Al kan ik me niet veel merken inbeelden waar ik eens wil gaan kijken auf Deutschland... (buiten Artega...)

Techno Patat 19:03
afbeelding van Techno Patat

Mijn to-do lijstje is nog groot! Stuttgart (porsche en mercedes) affalterbach (amg), botteop (brabus), Munchen (moet ik dat nu echt nog zeggen?), milaan ( Alfa Romeo), Volvo's thuisstad (zowel vrachtwagen,als auto's wil ik zien), Wiesmann dus (als het al kan), Mercedes benz world in Londen (grootste MB museum en een private track waar je een AMG kunt kuren aan doenbare prijzen en er dan mee over het circuit donderen! Woking( ik moet en zal ooit een F1 LM in het echt zien!), ...

Techno Patat 16:44
afbeelding van Techno Patat

Zal ik doe, ;)! Btw Sam: wegens 3 maand rijverbod in Duitsland ga ik dus voor de zomer niet meer naar de Nurburgring :(!

Techno Patat 01:09
afbeelding van Techno Patat

Kheb de zwaarste gekregen: 51 te snel, en volgens het interweb is dat 275 boete en 2 maand rijverbod! En als ik de 1e flits zelf uitreken is dat 150 boete en 1 maand rijverbod! Maar kheb daar nog niets van gehoord! En ik versta de botten van dat duits formulier :P!

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws