Audi Brussels verwelkomt 10.000e bezoeker

In de Belgische Audi-fabriek te Vorst (Brussel) worden niet enkel auto's geproduceerd, je kan ook kijken hoe die wagens net gebouwd worden. SInds de inhuldiging door Koning Albert II midden vorig jaar werd het bedrijf al door 10.000 geïnteresseerden bezocht. Een leerlinge van de Hogeschool Francisco Ferrer was de 10.000e bezoeker en kreeg symbolisch een prijs aangeboden.

Ook ging ze op de foto met de drie topmannen bij Audi Brussels,Dr. Jochen Haberland, Axel Schifferer en Gerhard Schneider. Audi bouwt in Brussel de A1 in al zijn varianten, zowel de driedeurs, Quattro als de Sportback dus.

Laatst gepubliceerd

Reacties (6)

Plaats een reactie
Challanger 20:18
afbeelding van Challanger

@ autofans, is dergelijk " nieuws " een artikel waard ? Soms gesponsord door Audi ?

Sven 20:28
afbeelding van Sven

@Challanger: geen Audi-fan? Het was een persbericht dat in onze mailbox zat en we wel interessant vonden om iets over te schrijven. Zo'n fabrieksbezoek lijkt me trouwens een leuk idee.
We zijn overigens niet gesponsord door Audi, noch door enig ander automerk ;-)

Challanger 20:42
afbeelding van Challanger

@Sven, heeft niets te maken met al dan niet een Audi fan te zijn. Dat maakt ieder voor zichzelf maar uit en ik respecteer ieders mening. Trouwens, ik vind Autofans nog steeds één van de betere Automotive sites al mogen er best wat meer artikels in de rand van het automobiel wereldje gepubliceerd worden. Bovenvermelde artikel is er zo eentje maar sorry, dat stelt echt niets voor. VB Redactie.be heeft het vandaag over het stijgende aantal verkeersdoden. Daar valt toch wel iets meer over te vertellen dan een fabrieksbezoekertje ( alle respect voor de jonge dame ). Is het niet ?

Sven 21:02
afbeelding van Sven

dat klopt wel, maar je neemt er een artikel uit van de 10 gepubliceerde artikels van die dag (27/03). Dat er af en toe eentje tussen zit waar je liever even over scrollt, kan ik begrijpen. Het artikel toont trouwens gewoon aan dat een autofabriek iets interessant ie om als leek te gaan bekijken (en dat je dat voor een democratisch bedrag ook zelf kan boeken, al plaats ik geen link want we zijn niet gesponsord)

We houden jullie kritiek alvast in het achterhoofd bij de zoektocht naar nieuwe berichten. Dat nieuws over de nultolerantie komt er straks nog aan bij ons.

Challanger 21:12
afbeelding van Challanger

Toffe reactie, Sven

Uw reactie

Recente reacties

acce 2024

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws