Fiat Panda Cross kan alles aan

fiat panda cross

Fiat stelde zonet hun nieuwe Panda Cross voor, een ruigere versie van de potente Panda 4x4. Hij zal aan het grote publiek voorgesteld worden op het autosalon van Genève.

De Panda Cross krijgt niet alleen een pak ruiger uiterlijk mee maar werd ook onderhuids aangepast om alles aan te kunnen. Aan de buitenkant zien we een nieuwe voor- en achterbumper met een titanium-kleurige skidplate en twee trekogen, nieuwe lichten, een gechromeerde uitlaat en een nieuw setje stoere velgen.

Om zich thuis te voelen op elk terrein krijgt de Panda Cross een torque-on-demand systeem en een ESP mee die een blokkerende differentieel kan nabootsen. Net zoals bij de grote jongens krijgt de Panda ook een terrain control systeem mee waarbij je kan kiezen uit auto, lock en hill descent control.

Bij de lancering zullen er slechts twee mogelijkheden beschikbaar zijn onder de motorkap. Benzinerijders kunnen enkel voor de 90pk sterke 900cc TwinAir kiezen, dieselaars moeten het stellen met de 80 pk sterke 1.3 MultiJet. Prijzen zijn nog niet bekend, de officiële voorstelling is voor op het autosalon van Genève in maart.

Laatst gepubliceerd

Reacties

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws