Nu lekt ook de zijkant van de Lamborghini Aventador

We kregen twee dagen geleden voor het eerst een beeld te zien van de Aventador LP700-4, de opvolger van de Murcielago. Vandaag lekt ook de zijkant en hebben we stilaan voldoende gezien om een gegronde mening te vormen van de nieuwe Lamborghini. En mijn mening van twee dagen geleden moet ik nu alvast herzien. Initieel leek de Aventador ons, designsgewijs, meer van hetzelfde te worden. Maar in profiel zien we een drastisch gewijzigde achterzijde die overduidelijk is geïnspirreerd op het Sesto Elemento Concept dat ze vorig jaar in Parijs voorstelden.

Onder de kap schuilt een V12 met 700 pk, waarmee dit pluimgewicht de sprint naar 100 km/u in amper 2,9 seconden kan afwerken. Daarover lezen jullie hier meer.

Lamborghini Aventador LP700-4

Bron: Jalopnik

Laatst gepubliceerd

Reacties (3)

Plaats een reactie
Quin 21:03
afbeelding van Quin

Inderdaad, in dit zicht zijn er toch sterke wijzigingen te zien.
Ben benieuwd naar de achterkant ;)

Quin 13:16
afbeelding van Quin

Hier nog een driekwart view: http://www.autoedizione.nl/wp-content/uploads/2011/02/aventador3.jpg (Staat wel stempel op van andere autosite, ma soit ;)).

Buyck 15:15
afbeelding van Buyck

Hopelijk brengen ze later de LP700-4 SV een supersport versie van deze machine. Ik denk wel dat er wel special edition versies van de band gaan rollen. De originele versie zou rond de 1400-1450kg zitten. Maar ik denk dat op termijn 1200kg mogelijk is en 790pk als krachtbron zal fungeren. Maar dat is vooruit lopen op de zaken, maar ik heb zo het gevoel dat we aan het begin staan van een heus avontuur met deze versie! Hij zal de concurrentie koekje van eigen deeg geven.

Uw reactie

Recente reacties

Laatste rijtesten

Alle rijtesten

Laatste reportages

Alle reportages

Laatste nieuws

Alle nieuws